Jedva čekam da opet igram sa Novakom, Rodžerom i Rafom

Izvor: B92, 26.Dec.2019, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Jedva čekam da opet igram sa Novakom, Rodžerom i Rafom"

Bivši broj jedan svetskog tenisa, Britanac Endi Mari, veruje da igrači "velike trojke" i on još nisu rekli sve što su imali.

Mari, koji se sprema za učešće na ATP Kupu i na Australijan Openu, kaže da očekuje da će odigrati još mnogo uzbudljivih mečeva sa najboljima na svetu.

Novak, Rodžer i Rafa kao i mnogi drugi u januaru na Australijan Openu poželeli su mu sve najbolje u penziji, što se ispostavilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao prevremena reakcija organizatora, jer se Endi ipak vratio na teren.

Endi kaže da će se potruditi da pokaže svima da još nije sve gotovo.

"Mislim da će Rafa, Novak i Rodžer igrati još i to je svakako pozitivno. Sada je moguće igrati na tom nivou i kad pređete tridesetu. Ipak, bio bih jako iznenađen da sebe vidim kako igram sa 38 godina".

"Logično je da se Rodžer prvi povuče, on je šest godina stariji od mene i Novaka, pet od Rafe. Ipak, gledati sve to što oni rade je fantastično. Jedva čekam da opet igram protiv njih", rekao je Mari.

Kaže i da je promenio način rada i da sada svemu pristupa pametnije i opreznije.

"Način treniranja sam promenio. Ne radim tako naporno kao pre, pametniji sam. Uvek sam razmišljao da ako radi napornije, da će i moji rezultati biti bolji. Ne verujem više u to. Do rezultata možete doći i na mudriji način".

"Sada je jako važno znati kako odmarati. Verovatno bih do operacije došlo pre ili kasnije, ali ipak mislim da bi ona došla mnogo kasnije da sam bio pametniji što se tiče načina treniranja. Shvatio sam šta su bitne stvari. Ne osećam bol, zdravlje mi je prioritet broj jedan, najvažnija stvar", zaključio je dvostruki šampion Vimbldona.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.