Javio se Beker posle razlaza sa Novakom, i to baš jakom emotivnom porukom i fotkom!

Izvor: Telegraf.rs, 06.Dec.2016, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javio se Beker posle razlaza sa Novakom, i to baš jakom emotivnom porukom i fotkom!

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković potvrdio je da neće produžiti saradnju sa Borisom Bekerom.

- Nakon tri veoma uspešne godine Beker i ja smo zajednički odlučili da završimo saradnju. Ciljevi koje smo tada postavili ispunjeni su u potpunosti, i ja mu se zahvaljujem na saradnji, timskom radu, predanosti i posve henosti. Sa druge strane, moji profesionalni planovi sada su usmereni pre svega da održim dobar nivo igre, napravim dobar raspored i postavim nove ciljeve i u >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << tom smislu donositi i sve naredne odluke - rekao je Ðoković.

Nedugo potom oglasio se i Beker, na sebi svojstven način - na društvenoj mreži Instagram.

Uz fotografiju iz svlačionice sa celim timom i Đokovićem napisao je:

- Hvala! Najbolji period mog života... Tim Đoković!

A photo posted by Boris Becker (@borisbeckerofficial) on Dec 6, 2016 at 12:47pm PST

Na Fejsbuku je bio opširniji.

- Posle tri veoma uspešne godine, Novak i ja smo zajedno odlučili da završimo saradnju. Ciljevi koje smo postavili u potpunosti su ispunjeni, i želim da se zahvalim Novaku što me je angažovao za glavnog trenera u svom timu. Bilo mi je zadovoljstvo da radim sa osobom kao što je on, i želim mu sve najbolje u privatnom i profesionalnom životu - napisao je Beker.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Javio se Beker posle razlaza sa Novakom i to bas jakom emotivnom porukom i fotkom

Izvor: medio.rs, 07.Dec.2016, 00:42

Srbin i Nemac su se razišli prijateljski posle tri uspešne godine saradnje..Najbolji srpski teniser Novak Ðoković potvrdio je da neće produžiti saradnju sa Borisom Bekerom...– Nakon tri veoma uspešne godine Beker i ja smo zajednički odlučili da završimo saradnju. Ciljevi koje smo tada...

Nastavak na medio.rs...

Đoković potvrdio razlaz sa Bekerom: Zajednička odluka

Izvor: Press, 07.Dec.2016

Najbolji srpski teniser Novak Đoković potvrdio je preko Fejsbuka da neće produžiti saradnju sa Borisom Bekerom. . foto: tanjug.rs. Najbolji srpski teniser Novak Đoković potvrdio je preko Fejsbuka da neće produžiti saradnju...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.