Jankovićeva u polufinalu Hong Konga

Izvor: Press, 16.Okt.2015, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jankovićeva u polufinalu Hong Konga

Srpska teniserka Jelena Janković, plasirala se u polufinale WTA turnira u Hong Kongu, pošto je danas u četvrtfinalu savladala Ruskinju Dariju Gavrilovu sa 6:1, 6:1.
         Jankovićeva nije imala većih problema protv 21-godišnje teniserke, kojoj je kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i u prethodnom kolu protiv Anastasije Rodionovu iz Australije (6:0, 6:2), prepustila samo dva gema.  Njena naredna protivnici biće Amerikanka Venus Vilijams, koja je bila bolja od Aliz Korne iz Francuske sa 6:1, 6:1. Biće to njihov 13. međusobni duel, a trenutni skor je izjednačen - 6:6. Poslednji put sastale su se 2012. godine na turniru u Čarlstonu i slavila je Vilijams sa 7:5, 6:0. U drugom polufinalu sastaće Australijanka Samanta Stosur i Nemica Angelika Kerber. Turnir u Hong Kongu igra se za nagradni fond od 250.000 dolara.
AP Photo/Kin Cheung


Nastavak na Press...






Povezane vesti

Jankovićeva u polufinalu Hong Konga

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Okt.2015

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u polufinale WTA turnira u Hong Kongu, pošto je danas u četvrtfinalu savladala Ruskinju Dariju Gavrilovu sa 6:1, 6:1...Jankovićeva nije imala većih problema protv 21-godišnje teniserke, kojoj je kao i u prethodnom kolu protiv Anastasije Rodionovu iz...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.