Jankovićeva pala za jedno mesto

Izvor: NaDlanu.com, 19.Mar.2012, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jankovićeva pala za jedno mesto

Vodeća srpska teniserka Jelena Janković pala je za jednu poziciju na svetskoj rang listi (WTA) i sada je 15, dok je Ana Ivanović i pored nekoliko uspešnih rezultata na turniru u Indijan Velsu ostala na 16. mestu.

Ivanovićeva je stigla do polufinala turnira u Sjedinjenim Američkim Državama, ali je zbog povrede morala da preda meč Ruskinji Mariji Šarapovoj, koja je druga na WTA listi.Jelena Janković je izgubila već u drugom kolu Indijan Velsa, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << je sa 14. pala na 15. mesto.Od vodećih teniserki iz Srbije 20-godišnja Bojana Jovanovski nastavila je da pada na svetskoj rang listi i sada je 119, a do nedavno je bila 106.Kod deset najbolje rangiranih Karolina Voznijacki iz Danske nazadovala je sa četvrtog na šesto mesto, dok su Agnješka Radvanska i Samanta Stosur napredovale za po jednu poziciju. Poljakinja je sada četvrta, a Amerikanka peta. Prva je i dalje Viktorija Azarenka iz Belorusije.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

WTA: Džej Džej i Ana rame uz rame

Izvor: Mondo, 19.Mar.2012

Jelena Janković pala je na 15. mesto WTA liste, dok je Ana Ivanović ostala 16. Sunovrat Karoline Voznijacki.

Nastavak na Mondo...

Jovanovski skočila za 13 mesta

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Mar.2012

Najbolje rangirana srpska igračica Jelena Janković nalazi se na 15. mestu najnovije VTA liste sa 2.815 bodova, dok je Ana Ivanović zadržala 16. poziciju sa 30 poena manje.. . Bojana Jovanovski je napredovala za 13 mesta i sada je 106. igračica sa 640 bodova, dok je Aleksandra Krunić poboljšala...

Nastavak na Sportski Žurnal...

WTA: Jelena pala za jedno mesto

Izvor: NaDlanu.com, 19.Mar.2012

Vodeća srpska teniserka Jelena Janković pala je za jednu poziciju na objavljenoj svetskoj rang listi (WTA) i sada je 15, dok je Ana Ivanović i pored nekoliko uspešnih rezultata na turniru u Indijan Velsu ostala na 16. mestu... Ana Ivanović je stigla do polufinala turnira u Sjedinjenim Američkim...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.