Janko Tipsarević mora na još jednu operaciju

Izvor: Story, 12.Mar.2018, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janko Tipsarević mora na još jednu operaciju

Nema kraja nevoljama za Janka Tipsarevića. Srpski as i nekada osmi teniser sveta, moraće opet “pod nož”. Trenutno 146. teniser sveta, ne igra od US Opena prošle sezone zbog povrede noge. U utorak će morati ponovo na operaciju, piše “Blic”. Janko se fanovima obratio i putem Instagrama, gde je objasnio o čemu je reč i ... The post Janko Tipsarević mora na još jednu operaciju appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Ima li kraja - Janko mora na operaciju

Izvor: N1 televizija, 12.Mar.2018

Srpskog tenisera Janka Tipsarevića ponovo muči povreda desne noge, a na svom instagram nalogu je objavio da će još jednom morati na operaciju...Tipsarević je poslednji meč odigrao prošle godine na US Openu, a u februaru ove godine je imao prvi trening sa kretanjem...Kako je naglasio u svom obraćanju,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.