Janik Siner: Ovo je poseban turnir za mene, hvala svima na podršci

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2024, 15:42

Janik Siner: Ovo je poseban turnir za mene, hvala svima na podršci

Do najvećeg uspeha u karijeri posle preokreta.

Italijanski teniser Janik Siner zahvalio je u Melburnu porodici, timu i navijačima na podršci i istakao da je Australijan open poseban turnir za njega. Siner je ranije danas u finalu Australijan opena posle preokreta pobedio Rusa Danila Medvedeva 3:6, 3:6, 6:4, 6:4, 6:3.

- Danile, čestitke tebi i timu na neverovatnom turniru. Odigrali smo mnogo mečeva, jednostavno sam našao nešto u svojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igri. Ti me guraš, ti sati koje si proveo na terenu, to je neverovatno. Nadam se da ćeš i ti jednom da osvojiš trofej ovde. Želim ti sve najbolje u nastavku sezone - rekao je Siner na svečanoj ceremoniji.

Italijan je osvojio prvu grend slem titulu u svom prvom grend slem finalu.

- Ovo je poseban turnir za mene. Hvala mom timu, svima u boksu, onima kod kuće. Trudili smo se da napredujemo iz dana u dan, da budemo jači, mentalno. Bodrili ste me, bili uz mene. Nije bilo lako sa mnom, ali hvala vam svima - istakao je italijanski teniser.

- Svima kod kuće, posebno porodici, posebno roditeljima želim sve najbolje. Hvala što su mi dozvolili da izaberem tenis. Nikada nisu vršili pritisak na mene. Imao sam slobodu kao dete i zato im veliko hvala. Vidimo se sledeće godine, hvala vam svima - dodao je Siner.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Oglasio se i Nadal i posebnom porukom čestitao Sineru posle osvajanja Australijan opena

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 29.Jan.2024, 11:36

Gubio je Italijan sa 2:0, ali je ipak uspeo da ostane pribran Španski teniser Rafael Nadal oglasio se nakon što je Janik Siner slavio protiv Danila Medvedeva u finalu Australijan opena sa 3:2 u setovima. Gubio je Italijan sa 2:0, ali je ipak uspeo da ostane pribran, i na kraju dođe do najveće pobede...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.