Izvor: Pančevac-online.com, 07.Jun.2023, 20:34

JOŠ JEDAN USPEH PANČEVKE LARE LAZIĆ Mlada teniserka Dinama osvojila bronzu na Kupu Srbije!

Mlada teniserka pančevačkog Dinama Lara Lazić igrala je na završnici Kupa Srbije za 2023. godinu, koje je održano na Košutnjaku u Beogradu. Lara Lazić je osvajanjem bronzane medalje još jednom obradovala sve poklonike belog sporta u Pančevu. Posle uspeha u Novom Sadu i osvajanja vicešampionske titule u Vojvodini, ovo je još jedan veliki uspeh mlade […] The post JOŠ JEDAN USPEH PANČEVKE LARE LAZIĆ Mlada teniserka Dinama osvojila bronzu na Kupu Srbije! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tenis: Bronzana medalja za Laru Lazić iz Pančeva na Kupu Srbije

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 08.Jun.2023, 07:42

PANČEVO – Lara Lazić iz Pančeva ima deset godina i osvojila je bronzanu medalju na Kupu Srbije u tenisu održanom na Košutnjaku u Beogradu. Na Kupu Srbije za mlade tenisere, učestvovale su 32 devojčice iz 4 regiona Srbije. Svaki region predstavljalo je osam teniserki, a Lara Lazić je igrala...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.