JOKIĆU STIGLA PORUKA OD ĐOKOVIĆA: Imati njega za sunarodnika je čast

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 08:54

JOKIĆU STIGLA PORUKA OD ĐOKOVIĆA: Imati njega za sunarodnika je čast

Najbolji srpski košarkša i najbolji srpski teniser pred osvajanjem titula.

Srpski košarkaš Nikola Jokić otkrio je da je dobio poruku od Novaka Đokovića i da je velika privilegija imati najboljeg tenisera sveta za sunarodnika. Jokić je na konferenciji za medije posle pobede Denvera u Majamiju (108:85) rekao da je poruka stigla, nakon što je nedavno priznao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da nema njegov broj, posle čega je Đoković iz Pariza poručio da je nabavio broj i da će mu se javiti.

 - On je sjajan, piše istoriju uvek. Završiće karijeru kao jedan od najboljih ikada, ako ne i najbolji, ima veliku priliku da osvoji još jedan gren slem. Imati njega za sunarodnika je velika čast. Ljudi u Srbiju su veoma srećni zbog njegovih uspeha i zbog toga što dolazi iz Srbije - istakao je Jokić.

Jokić će se u noći između ponedeljka i utorka boriti za NBA titulu, a Đoković će sutra u finalu Rolan Garosa igrati protiv Norvežanina Kaspera Ruda za 23. rekordni gren slem u karijeri.

Pogledajte kako izgleda Maria, ćerka Pepa Gvardiole

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.