JJ uspešna i u ženskom dublu

Izvor: B92, 28.Apr.2010, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JJ uspešna i u ženskom dublu

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković i njena partnerka Amerikanka Lajzel Huber uspešno su startovale na WTA turniru u Štutgartu, u takmičenju dublova.

Njih dve su u prvom kolu savladale Mađaricu Katalin Maroši i Južnoafrikanku Šanel Šepers sa 2:1, po setovima 2:6, 6:3, 10:7. Srpsko - američku kombinaciju u drugom kolu očekuje težak duel sa prvim nosiocima turnira, Italijankom Flavijom Penetom i Argentinkom Žizelom Dulko.

One su na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << startu takmičenja eliminisale Hrvaticu Jelenu Kostanić i Tunižanku Selimu Sfar sa 2:0, po setovima 6:4, 6:2.

JJ je prethodno, u prvom kolu ženskog singla, bila veoma ubedljiva protiv Žizele Dulko i trijumfovala rezultatom 6:2, 6:2. Taj meč je odigran takođe u sredu. Trenutno sedma igračica na WTA listi će u nastavku takmičenja igrati protiv Bugarke Cvetane Pironkove, koja je bila bolja od Margalite Čaknašvili sa 6:3, 6:4.

Turnir u Štutgartu ima ukupan nagradni fond od 700.000 dolara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.