JJ se oporavlja od povrede u Srbiji

Izvor: B92, 09.Jun.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JJ se oporavlja od povrede u Srbiji



Srpska teniserka Jelena Janković vratila se posle učesća na Rolan Garosu, u Srbiju, gde će se na Zlatiboru oporavljati od povrede ramena. "Došla sam na Zlatibor da se odmorim, da napunim pluća čistim kiseonikom. Povređena sam i pokušavam da saniram povredu. Ovde sam sa porodicom, želim malo da zaboravim na tenis i da se posvetim nekim drugim stvarima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i aktivnostima", navela je Jankovićeva u izjavi.

Jelena Janković izgubila je u polufinalu Rolan Garosa od Ane Ivanović, a na najnovijoj WTA listi koja je objavljena danas, zadržala je treće mesto.

Srpska teniserka trebalo je da učestvuje na turniru u Birmingemu koji se igra ove nedelje, ali je odustala zbog problema sa povredom i želje da se što bolje pripremi za Vimbldon, koji počinje 23. juna.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.