JJ: Radujem se FED kupu

Izvor: B92, 29.Jan.2012, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JJ: "Radujem se FED kupu"

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković rekla je da se raduje što će naredne nedelje ponovo igrati za reprezentaciju naše zemlje u FED kupu.

Selekcija Srbije u okviru prvog kola Svetske grupe gostuje Belgiji 4. i 5. februara, a Jankovićeva će predvoditi naš tim, i to manje od dve nedelje pošto je završila učešće na Australijan Openu.

Zaista se radujem igranju u Fed kupu. Jedna stvar zbog koje sam uzbuđena je ta što sam dizajnirala haljine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje će srpski tim da nosi na koktelu. Crvene su boje i imaće patriotske motive i detalje, nešto što ima veze sa zastavom Srbije. Super je što ćemo svi izgledati kao tim", rekla je Jankovićeva.

Jankovićeva je takmičenje na prvom Gren slemu sezone završila u osmini finala, kada je poražena od Karoline Voznijacki, koja u ponedeljak gubi prvo mesto na WTA listi.

Rad je još uvek u toku, ali osećam da sam odigrala neke dobre mečeve u Australiji. Bilo je momenata kada sam igrala na visokom nivou, ali je bilo uspona i padova, takođe, a ako želim da budem ponovo na vrhu, moram da igram na visokom nivou tokom celog meča. Ali, osećam da mi tenis napreduje, a očigledno mi je potrebno još malo vremena da stvari na kojima sam radila na treninzima prenesem u mečeve. Verujem da će se to desiti, i nadam se da će stvari početi da dolaze na svoje mesto", naglasila je srpska teniserka.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.