JANKO TIPSAREVIĆ OPERISAN A jedan potez našeg sportiste sa hirurškog stola zaprepastio je mnoge

Izvor: Blic, 28.Sep.2017, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JANKO TIPSAREVIĆ OPERISAN A jedan potez našeg sportiste sa hirurškog stola zaprepastio je mnoge

Naš teniser Janko Tipsarević operisan je tokom dana u jednoj bolnici u Finskoj. Sportista je usled, očigledno, sitnih komplikacija morao da završi na hirurškom stolu.

Mnoge je ta vest iznenadila, ali njegov potez bio je još čudniji. Izgleda da nije bilo reči o nekom teškom zahvatu pa je Janko sve vreme bio svestan. U salu je uneo i mobilni telefon i zabeležio trenutak u kojem doktori rade svoj posao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
"Imam neke vesti koje treba da podelim sa vama, ali ne sada...Uskoro, sada sam pomalo zauzet" našalio se teniser na svoj račun. Dok su neki poštovaoci njegovog rada bili zabrinuti i želeli mu brz oporavak, bilo je i onih koji su spoznali duhovit momenat u celoj priči pa se i sami našalili povodom te fotografije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Podvrgo se hiruškom zahvatu: Janko Tipsarević objavio fotografiju sa operacionog stola! FOTO

Izvor: Svet plus, 29.Sep.2017, 09:55

Janko Tipsarević, trofejni teniser, podvrgao se hirurškom zahvatu u jednoj privatnoj klinici u Finskoj gde je, po svemu sudeći, završio usred brojnih povreda. ..Očigledno da Jankova operacija nije bila zahtevna i teška, jer je teniseru bilo dozvoljeno da zahvat zabeleži mobilnim telefonom. On...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.