Izner : Srbija mi vraća lepe uspomene

Izvor: RadioCity.rs, 31.Jan.2018, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izner : Srbija mi vraća lepe uspomene

Tim SAD čine četiri igrača rangirana u top 50 na svetu: Sem Kveri, Džon Inzer, Rajan Harison i Stiv Džonson, prevođeni selektor Džimom Kurijerom koji je bio prvi teniser sveta pre 25 godina i ima ovojene četiri gren slem titule u singlu.
Kao i tim Srbije, tako je i tim SAD odradio prve treninge u niškoj hali Čair.
„Interesantno je da je Srbija mesto gde sam debitovao u nacionalnom dresu SAD u Dejvis kup, >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << tako da mi Srbija vraća lepe uspomene. Priznajem, to je bilo u Beogradu, sada smo u Nišu. Imali smo naš prvi trening na terenu danas, uživali smo. Teren je jako dobar. Hala je lepa, čudna, izuzetno akustična, zvuči dobro, tako da mislim da će za vikend biti lep tenis u Čairu“, rekao je drugi reket SAD Džon Izner.

Prvi reket Dejvis kup tima SAD smatra da je teren u Čairu jedan od najboljih na kojima je do sada bio.
„Niš je lep grad. Svi smo uzbuđeni što smo ovde i na ovom terenu. Mesto održavanja, hala Čair je super. Imali smo prve treninge danas koji su prošli dobro. Osećam se sjajno i svi jedva čekamo da počne meč. Teren je sjajan, domaćin je napravio najbolji mogući privremeni teren na šljaci u hali koji sam video u životu, što je odlično“, zaključio je Kveri.
Žreb će biti održan sutra u press sali Hale Čair, a takmičenje se održava od 2 do 4 februara. Prvi singl meč počinje u 15 sati u petak 2. februara, dubl počinje u isto vreme u subotu, a u nedelju 4. februara prvi sinl će se igrati od 14 sati. 

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.