Iznenađenje za Novaka u Engleskoj: Tu je bila i ONA!

Izvor: Mondo, 25.Jun.2019, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenađenje za Novaka u Engleskoj: Tu je bila i ONA!

Najbolji teniser sveta zaigrao je na egzibicionom turniru, a posle meča doživeo i prijatan susret.

Foto: YouTube/TheBoodlesTennis

Novak Đoković ponovo je na terenu!

Prvi teniser sveta radno je proveo pauzu nakon Rolan Garosa, a ovog utorka odigrao je prvi meč od Pariza. Na egzibicionom turniru "Budls" u blizini Londona, Nole je odigrao meč u dva seta protiv mladog Čileanca Kristijana Garina (23) i pobedio bez značajnih problema (6:2, 6:4).
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Na terenu je proveo dovoljno vremena da "oseti" englesku travu posle dugog perioda, u sklopu pripreme za Vimbldon, koji počinje 1. jula.

Posle meča, Đoković se podsetio svog prethodnog nastupa na istom mestu i detalja koji je pratio njegov tadašnji meč.

"Pamtim da sam imao ovde neke scene bez majice. Video sam danas sliku od pre pet-šest godina i bila je tu iza moje stolice jedna dama kojoj sam dao majicu. Ne znam da li je sada ovde... O, evo je!", rekao je Đoković, pa se iznenadio kada je ugledao poznato lice.

Foto: YouTube/TheBoodlesTennis

"Mislio sam da ćete obući moju majicu", rekao je prijatno iznenađeni Novak, na šta mu je ona odgovorila iz loše da je htela da ima zelenu, kakvu je nosio na današnjem meču.

"Znate, sada sam oženjen i otac sam, pa moram da zadržim neke stvari privatno i moramo da poštujemo moju suprugu, pa ne mogu da se skinem i poklonim vam majicu", nasmejao se Đoković.

"I da znate svi, tada je bila u pitanju samo majica", dodao je Novak kroz osmeh.

Kada je vratio priču na tenis, Đoković je rekao da se kao i uvek raduje predstojećem Vimbldonu i da ga dočekuje spreman.

"Poznato je da sam oduvek sanjao da osvojim Vimbldon. Sa šest-sedam godina sam improvizovao taj trofej, zamišljao ga kako podižem pehar ispred ogledala..."

Čini se da sezonu na travi dočekuje u odličnom raspoloženju.

"Moja porodica je u Srbiji, bio sam tamo tokom pauze, trenirao sam, bio sam sa roditeljima i bile su to lepe posete, koje se ne događaju često. Imao sam šansu da radim i neke stvari mimo tenisa, ali naravno - radio sam nešto i u vezi sa tenisom, pre svega zbog trave, koja je sasvim drugačija podloga od šljake. Na travi se osećam prirodno, već četvrti dan sam na njoj, treniram i veoma sam zadovoljan kako igram. Nadam se da ću moći da nastavim ovako", dodao je Đoković.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.