Ivanovićeva u drugom kolu Madrida

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Maj.2015, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanovićeva u drugom kolu Madrida

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u drugo kolo WTA turniru u Madridu, pošto joj je danas Aleksandra Dulgeru iz Rumunije predala meč na startu takmičenja.

U trenutku predaje Ivanovićeve je vodila sa 2:6, 7:6 (7:1), 4:0.

Srpska teniserka je postavljena za sedmog nosioca, ali je teže nego što se očekivalo došla do pobede protiv 69. igračice na svetu, koja je dobila specijalnu pozivnicu organizatora.

Njena protivnica >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u drugom kolu biće bolja iz duela u kojem se sastaju Elina Svitolina (Ukrajina) - Danijela Hantuhova (Slovačka).

Ranije danas Bojana Jovanovski je poražena od Kolumbijke Marijane Duke Marino sa 6:3, 6:3 u poslednjem kolu kvalifikacija.

Turnir u Madridu igra se za nagradni fond od 4.185.405 evra.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Ana Ivanović

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Rumunka predala, Ana u drugom kolu

Izvor: B92, 02.Maj.2015

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u drugo kolo turnira u Madridu, pošto joj je Aleksandra Dulgeru iz Rumunije predala meč...U trenutku predaje Ivanovićeva je vodila sa 2:6, 7:6 (7:1), 4:0...Srpska teniserka, postavljena za sedmog nosioca, izgubila je prvi set, u drugom se mučila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.