Ivanovićeva u četvrtfinalu Dubaia

Izvor: RTS, 18.Feb.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanovićeva u četvrtfinalu Dubaia

Srpska teniserka Ana Ivanović ostvarila je još jednu pobedu na međunarodnom turniru u Dubajiu što joj je donelo plasman u četvrtfinale ovog takmičenja. Ivanovićeva je u trećem kolu savladala Kamil Pin iz Francuske sa 2:0, po setovima 6:2,7:6(7:5).

"Prvi set sam odigrala besprekorno, ali u nastavku nisam bila dovoljno agresivna, tako da se meč malo odužio", poručila je Ivanović zadovoljna prikazanom igrom i dodala da je angažovanjem novog trenera njena igra u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mnogim aspektima znatno poboljšana.

Meč je završen posle sat i 28 minuta kada je Ivanovićeva, osmi nosilac u Dubaiju, dobila taj brejk drugog seta sa 7:5. Duel je mogao da traje i nešto kraće, da je Ivanovićeva u 10. gemu iskoristila jedinu brejk, a ujedno i meč loptu u drugom setu.

Naredna protivnica 21-godišnje Ivanovićeve biće pobednica duela najbolje teniserke sveta Serene Vilijams iz SAD i Kineskinje Đije Dženg, 13. nosioca u Dubaiju.

Ivanovićeva je sa Vilijamsovom igrala samo na Otvorenom prvenstvu SAD 2006. godine kada je izgubila. Sa Kineskinjom je igrala tri puta, prvi meč je dobila, a poslednja dva izgubila, oba prošle godine, na Vimbldonu, a potom i u Pekingu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.