Ivanović: Uživam da igram na travi

Izvor: Blic, 10.Jun.2011, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: Uživam da igram na travi

Ana Ivanović je ostavila iza sebe neuspehe na šljaci i plasmanom u polufinale turnira u Birmingemu, na odličan način je započela sezonu na travi.

Srpska teniserka je ispustila samo tri poena na svoj servis u prvom setu i priznala je da uživa u Birmingemu.

"Radovi su još u toku. Doživela sam nekoliko razočaravajućih poraza na šljaci, ali nadmetanje na travi mi je povratilo uživanje i budi puno lepih sećanja u meni", rekla je Ana.

Ivanovićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je predala meč u dublu kako ne bi rizikovala da pogorša bolove u zglobu leve ruke.

"Od početka turnira se osećam dobro i zato i igram dobro. Uživam u igri, pa ćemo videti koliko će da traje", smatra Ana.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ana: Prija mi da igram na travi

Izvor: S media, 10.Jun.2011

Anu Ivanović, posle pobede nad Hrvaticom Mirjanom Lučić još samo korak deli od finala WTA turniru u Birmingemu. ..Naša teniserka pred sutrašnji duel sa starom poznanicom Danielom Hantuhovom iz Slovačke kaže da se odlično oseća na ostrvu...Ana priznala: Treba mi dobar trener!..Ana dobija specijalnu...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.