Izvor: RTS, 13.Jul.2020, 16:35

Ivanišević se oporavio od korone: Pobeda u pet setova

Bivši hrvatski teniser Goran Ivanišević, trener najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, saopštio je da se oporavio od koronavirusa.
Brojni teniseri zaraženi su koronavirusom, nakon Adrija tura koji je održan u Beogradu i Zadru pre nego što je prekinut. Među njima je bio i Goran Ivanišević, nekadašnji hrvatski >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << teniser i trener Novaka Đokovića.

"Pobeda u pet setova. Nakon dva negativna i dva pozitivna testa, došao je na red moj omiljeni, peti set. A znate da sam uvek bio nezgodan u petom setu... Napokon negativan i napokon mogu na slobodu nakon tri nedelje izolacije", napisao je Ivanišević na Instagramu uz objavljenu fotografiju.
Ivanišević, koji je bio direktor Adrija tura u Zadru na kom se i zarazio virusom, zahvalio se doktorima na brizi.
"Zadre, hvala ti što si mi mesec dana bio sjajan domaćin, sad smo se zbližili na još posebniji način. Vidimo se u nekim lepšim okolnostima, ali ipak ne tako skoro. Čuvajte se ljudi, a svim zaraženima što brži oporavak", poručio je Ivanišević.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanišević bolji od koronavirusa u pet setova

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2020

Goran Ivanišević, trener najboljeg tenisera sveta Novaka Djokovića, saopštio je danas da se oporavio od korona virusa..."Nakon dva negativna i dva pozitivna testa, došao je na red moj omiljeni, peti set. A znate da sam uvek bio nezgodan u petom setu.. Napokon negativan i napokon mogu na slobodu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.