Izvor: RTS, 03.Feb.2021, 12:49

Italijani i Rusi prvi polufinalisti ATP kupa

Teniseri Italije nadigrali su selekciju Francuske sa 2:1, a Ruski tim je bio bolji od Japana u drugom kolu svojih grupa na ATP kupu i obezbedili plasman u polufinale. Suparnik timu Rusije u polufinalu biće pobednik duela reprezentacija Srbije i Nemačke.
Tensiska reprezentacija Rusije je pobedama u singl mečevima sa selekcijom Japana obezbedila učešće u polufinalu ATP kupa drugu godinu zaredom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Prvo je Andrej Rubljov je bez većih problema bio bolji od Jošihita Nišioke sa 2:0, a zatim je istim rezultatom Danil Medvedev savladao Keija Nišikorija.
Rusija će u polufinalu igrati sa pobednikom duela koji igraju Srbija i Nemačka.
Prva je plasman u polufinale obezbedila selekcija Italije pobedom nad Francuskom sa 2:1.

Posle pobede nad Austrijancima, sa istovetnim rezultatom na startu turnira, Italijani su bili bolji i od Francuza u singl mečevima i prvi izborili plasman u polufinale na ovogodišnjem takmičenju.
Najpre je Fabio Fonjini slavio nad Benoom Perom sa 6:1, 7:6(7:2), da bi potom Mateo Beretini nadigrao Gaela Monfisa sa 6:4, 6:2 obezbedivši pobedu i pre odigravanja dubl meča.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.