Izvor: Piplmetar.rs, 15.Jul.2023, 05:30

Italijan već u polufinalu, čeka rasplet Novakove borbe sa Rubljovim!

Završen je prvi četvrtfinalni dvoboj na ovogodišnjem Vimbldonu, a kao pobednik je izašao italijanski teniser Janik Siner, koji je posle dva sata i 17 minuta borbe savladao najprijatnije iznenađenje turnira, 92. na ATP listi, Rusa Romana Safiulina sa 3:1, po setovima 6:4, 3:6, 6:2, 6:2.
Siner sada čeka rasplet borbe između Novaka Đokovića i Andreja Rubljova, jer će mu bolji iz tog susreta biti protivni u polufinalu.
Siner je u finišu prvog seta napravio prvi brejk, poveo >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je sa 5:4 i onda na svoj servis dobio ovaj deo igre. U tom stilu je nastavio i početkom drugog seta, brzo je stekao brejk prednosti, ali onda je usledio period najbolje igre Safiulina koji pravi preokret i dobija drugi set sa 6:3.
Ali, više od toga Rus nije mogao u ovom meču.
Siner je bio dominantan u naredna dva seta i bez većih problema, rutinski je izborio plasman među četiri najbolja igrača

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.