Ipak, bilo je razočaravajuće

Izvor: B92, 24.Feb.2021, 18:44

"Ipak, bilo je razočaravajuće"

Nemački teniser Aleksandar Zverev stizao je do druge nedelje turnira na poslednjih pet Grend slemova na kojima je učestvovao.

On je na nedavno završenom Australijan openu ispao u četvrtfinalu od Novaka Đokovića, koji je kasnije postao šampion, po 9. put.

Zverev je bio samokritičan u kratkoj analizi svog nastupa u Melburnu.

"Mislim da sam pokazao dobar nivo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tenisa, ali na neki način je turnir bio razočaravajuć za mene. U ovom trenutku moje karijere, više nije dovoljno da samo učestvujem na velikim turnirima i u velikim mečevima. Želim i da ih osvojim. Nažalost, ovoga puta se to nije dogodilo. Ovog januara pokazao sam da mogu da igram sa najboljima. Gledam na pozitivne stvari sa Australijan opena, ali generalno je bilo razočaravajuće što sam ispao u četvrtfinalu, uprkos tome što sam igrao protiv prvog tenisera sveta", rekao je Zverev.

Zverev je trenutno sedmi igrač planete.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.