Ima telo boginje: I ona potvrđuje da su Brazilke najzgodnije na svetu FOTO

Izvor: B92, 08.Jun.2023, 12:31

Ima telo boginje: I ona potvrđuje da su Brazilke najzgodnije na svetu FOTO

Trenutno ne uživa na plažama Brazila, već seodlično provodi u Majamiju.

Džulija Pereira (37), supermodel i voditeljka, uslikana je na plažama Majamija u kostimu ružičaste boje - nije skidala osmeh sa lica o čemu svedoče fotograifje.

Za njenu izvajanu figuru kaže zaslužni su intenzivni treninzi, pilates i ples. A kako kaže kad god joj se ukaže prilika trenira i tenis: "Obično vežbam pet puta sedmično. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ne mogu da živim bez sporta. To je način života koji me ne samo održava u formi već mi pomaže da postignem svoj unutrašnji mir, daje mi više energije, radosti, zadovoljstva", rekla je.

Ova Brazilka počela je da se bavi manekenstvom kada je imala samo 16 godina i iz Brazila se preselila u Evropu, gde je ostavrila zavidnu karijeru. Naslovna strana za magazin Posh 2005. ju je lansirala u modno nebo i posle toga sarađivala je sa mnogim renomiranim brendovima. Posle Evrope, aktivno je radila u Njujorku i Majamiju, a u oprobala se i kao voditeljka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.