IZBEGNUTA NESREĆA: Čuveni španski teniser učestvovao u saobraćajnom udesu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2020, 09:44

IZBEGNUTA NESREĆA: Čuveni španski teniser učestvovao u saobraćajnom udesu (FOTO)

Prošao bez povreda.

Španski teniser, Felisijano Lopez učestvovao je u saobraćajnoj nesreći u Marbelji, u španskom gradu gde se Novak Đoković priprema za nastavak sezone!

Veoma rano ujutru, Lopez se sudario sa drugim vozilom, ali na svu sreću izbegnut je teži ishod, te su obe strane prošle bez povreda!

Velika je sreća što njegova 24-godišnja supruga, Sandra Gago u tom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije putovala sa njim, pošto je trudna, a to je ujedno njihovo prvo dete.

Socorro a matéria do Marca falando do modelo do carro que o Feliciano López sofreu o acidente hoje, que negócio aleatório. 😂 pic.twitter.com/LxAqrGjrkk

— Aliny Calejon (@alcalejon) August 10, 2020

Felisijano Lopez, pored toga što je igrač, je i direktor turnira ATP Madrid koji je ove godine odložen.

Ovaj španski teniser je veliki prijatelj Đokovića. Srbin se u Marbelji priprema za nastavak sezone, a neretko mu je sparing partner upravo Felisijano Lopez!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.