ITF ŠENŽEN: Polovičan UČINAK Srpkinja

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ITF ŠENŽEN: Polovičan UČINAK Srpkinja

Uspešna i Danka Kovinić.

Srpske teniserke imale su polovičan učinak u mečevima osmine finala ITF turnira u kineskom gradu Šenženu. Nina Stojanović je opravdala ulogu favorita protiv domaće predstavnice Čeng Liu i za 64 minuta pobedila je 6:1, 6:4, dok je Japanka Kurumi Nara eliminisala Nataliju Kostić rezultatom 6:2, 6:4 za sat i 43 minuta igre.

Stojanovićeva, trenutno 86. igračica sveta, ekspresno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je dobila prvi set protiv 580. na WTA listi, ali se u drugom opustila i Kineskinji je dozvolila da joj tri puta oduzme servis. Ipak, kod vođstva domaće igračice 4:3 Srpkinja je napravila brejk, potom još jedan i obezbedila mesto u četvrtfinalu.

Kostićeva, trenutno 168. na svetu, lako je izgubila od Nare, koja je u prvom setu napravila dva, a u drugom jedan brejk. Srpkinja je samo u šestom gemu drugog seta imala brejk lopte, ali nije iskoristila šest prilika da oduzme servis protivnici i vratio se u meč.

Takmičenje u Šenženu nastavlja Crnogorka Danka Kovinić, koja je savladala Kineskinju Fang Jing Ksun 7:5, 6:4. U borbi za mesto u polufinalu sastaće se sa prvim nosiocem Šuai Peng, koja je eliminisala Slovenku Dalilu Jakupović 6:1, 6:0.

BONUS GALERIJA

Pogledajte slike srpske teniserke Nine Stojanović

Објава коју дели Nina (@nina.stojanovic) дана 19. Јан 2019. у 3:22 PST

🦑

Објава коју дели Nina (@nina.stojanovic) дана 20. Нов 2018. у 8:45 PST

Објава коју дели Nina (@nina.stojanovic) дана 12. Авг 2018. у 1:48 PDT

Be kind & shine

Објава коју дели Nina (@nina.stojanovic) дана 6. Авг 2019. у 7:10 PDT

👙🌝

Објава коју дели Nina (@nina.stojanovic) дана 9. Јун 2019. у 5:30 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.