ITALIJAN BEZ DLAKE NA JEZIKU: Đoković igra loše

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 11:09

ITALIJAN BEZ DLAKE NA JEZIKU: Đoković igra loše

Srpski teniser beleži loše rezultate na početku sezone.
Nekadašnji italijanski teniser Paolo Bertoluči prokomentarisao je formu Novaka Đokovića na početku ove sezone. Najbolji teniser sveta ispao je u polufinalu Australijan opena, da bi u Indijan Velsu takmičenje završio još ranije, u trećem kolu. Bertoluči smatra da je Đoković daleko od svog nivoa.
 - Razgovarao sam sa srpskim kolegama. Po svemu sudeći, Novakova glava trenutno nije baš koncentrisana na tenis. Verovatno će uzeti nekoliko slobodnih dana i onda pokušati da dostigne najbolji nivo za sezonu na šljaci - rekao je Bertoluči. - Igrao je loše u Australiji, kao i u prethodnim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.