ISTORIJA: Cicipas prvi Grk sa ATP titulom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2018, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISTORIJA: Cicipas prvi Grk sa ATP titulom (FOTO)

Talentovani teniser trijumfovao u Stokholmu.

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas prvu titulu u karijeri, pošto je u finalu tirnira u Stokholmu pobedio Letonca Ernesa Gulbisa sa 6:4, 6:4. Cicipas je tako postao prvi Grk koji je osvojio ATP titulu.

Nadal OTKRIO neke nepoznate detalje vezane za prijateljstvo sa Novakom. Nekada su samo ćutali... (VIDEO)

ZAPALIO INTERNET: Zbog Novakove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ROĐENDANSKE poruke i slike sa Stefanom GORE društvene mreže (FOTO)

Stefanos Tsitsipas wins his first of many ATP titles in Stockholm, at 20yo. It’s just starting for the Greek. pic.twitter.com/ggtljtCXMf

— José Morgado (@josemorgado) October 21, 2018

On je do svoje prve titule stigao iz trećeg pokušaja pošto je u oba prethodna finala koja je igrao ove godine, u Barseloni i Torontu, poražen od Španca Rafaela Nadala.

Na drugoj strani, Gulbis nije uspeo da stigne do titule u svom prvom finalu još od Nice 2014. godine.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.