ISPLIVALO: Evo zašto je Novak ODABRAO Srbiju pre Španije! OTKRIVENO zašto nije otputovao kući u Marbelju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2022, 18:41

ISPLIVALO: Evo zašto je Novak ODABRAO Srbiju pre Španije! OTKRIVENO zašto nije otputovao kući u Marbelju (FOTO)

Najbolji teniser sveta napravio važan potez.

Posle odluke australijskih vlasti da oduzmu vizu Novaku Đokoviću, najbolji teniser sveta deportovan je preko Dubaija u Srbiju. Mnoge je tada zaintrigiralo pitanje da li će se prvi reket sveta odlučiti za povratak u svoju kuću u Marbelji ili dolazak u domovinu.

Đokovićev izbor bio je povratak u Beograd, a sada je otkriveno i zašto! Noletova kuća u Marbelji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se trenutno renovira. Izvode se kao unutrašnji radovi, tako i oni spolja na fasadama, pa je s obzirom na obim majstorisanja neizvesno kada će se oni završiti.

Evidentno je da na pojedinim prozorima nema čak ni stolarije, izbačeni su džakovi sa cementom, a na dva mesta podignute su i skele.

Pre renoviranja Đokovićevo zdanje koje se zove "Casa Perla" koštalo je 10.000.000 evra i prostiralo se na 1.000 kvadratnih metara. U okviru kuće nalazi se i teniski teren.

Đoković se trenutno nalazi u Crnoj Gori. Juče su ga navijači videli u Porto Montenegru, a već danas je primećen na Ostrogu.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.