INSTAGRAM JOJ MUNJEVITO OBRISAO SNIMAK! Starleta tresla g*zom u TANGAMA pred rođenim sinom! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2019, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INSTAGRAM JOJ MUNJEVITO OBRISAO SNIMAK! Starleta tresla g*zom u TANGAMA pred rođenim sinom! (VIDEO)

Aman, ženo!

Bivša devojka argentinskog tenisera Huana Martina del Potra, Himena Baron šokirala je pratioce svojom božićnom čestitkom.

Na njoj atraktivna starleta tverkuje obučena u tange dok njen sin, kojeg je dobila u vezi s fudbalerom Pablom Osvaldom, pokazuje na njenu zadnjicu.

"Ovaj snimak najbolje oslikava našu porodicu. Želimo vam dobar provod, ne svađajte se, opraštajte, zaboravljate, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne sudite, uživajte, dopustite da vam se dogode magične stvari. Neka vam čaša bude polupuna, ne poluprazna, zahvalite se na zdravlju", poručila je.

Објава коју дели Jimena Baron (@jimenabaron.of) дана 13. Дец 2019. у 12:18 PST

Snimak je videlo čak šest miliona ljudi, dok je Instagram nije obrisao.

Himena je najpoznatija po vezi s Del Potrom, a svojevremeno su se medijima javili svedoci koji su tvrdili da je par imao intimne ondose u WC-u na jednoj zabavi. Ona je to demantovala, ali javnost joj baš i nije poverovala.

"Deo informacija je tačan, srela sam Del Potra na toj zabavi i razgovarali smo. Bio je s prijateljima, kao i ja, ali nisam jedna od onih žena koje će se seksati u tuđem WC-u. To radim kod kuće, u krevetu, gde znam da će sve biti savršeno", tvrdila je ona.

Sporni snimak možete videti na OVOM LINKU. 

ZAVRŠNI UDARAC ZA KIJU I SLOBU! Luna ih POKOPALA! Ne bih ni Britni Spirs, a kamoli njih dvoje... (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.