IDEMO: Duci silovito krenuo u Monte Karlu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 20:31

IDEMO: Duci silovito krenuo u Monte Karlu

Još jedna pobeda treba da bi prošao kvalifikacije.

Srpski teniser Dušan Lajović prošao je prvo kolo kvalifikacija na Mastersu u Monte Karlu. On je sa 2:0 (6:2, 6:4) pobedio Žozea Souzu iz Portugala.

Meč je krenuo sa tri brejka i zatrim je Duci je poveo sa 3:1. Onda je set prelomio u sedmom gemu kada je posle 0:40 iskoristio treću brejk loptu.

U drugom je odlučujući bio deveti kada je Lajović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << konačno prelomio meč i zakazao duel sa Ugom Umberom iz Francuske.

Ovom pobedom je Duci izjednačio na 2:2 u međusobnim susretima, pošto je Žoao uspeo da dobije prva dva međusobna duela davne 2012. i 2014. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.