IDEMO DALJE: Novak saznao žreb za Srpska open! Na putu mu SLAVNI ŠVAJCARAC

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023, 14:48

IDEMO DALJE: Novak saznao žreb za Srpska open! Na putu mu SLAVNI ŠVAJCARAC

Posle eliminacije u Monte Karlu, srpski teniser mora da se okrene novim izazovima.

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, saznao je put koji ga čeka na turniru Srpska open u Banjaluci.

Žreb koji je održan u ovom gradu odredio je da će Srbin za prvog protivnika igrati ili protiv Stena Vavrinke, ili protiv njegovog protinika u drugom kolu Luke van Eša.

Ono što najviše zanima navijače jeste završnica turnira.

Novak bi u polufinalu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogao da ide na Miomira Kecmanovića, dok je u branilac titule (sa turnira koji se prošle godine igrao u Beogradu), Andrej Rubljov, u drugom delu kostura, što je svakako olakšavajuća okolnost za Đokovića.

Srpski derbi gledaćemo već u prvom kolu pošto će u toj fazi turnira igrati Dušan Lajović protiv Filipa Krajinovića, a pobednik tog meča u drugoj rundi bi mogao da igra protiv Hamada Međedovića koji za rivala na startu ima Gregora Barera.

Laslo Đere će u prvom kolu za protivnika imati Romana Safiulina.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Marija Ristić, prelepa sestra Jelene Đoković
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.