Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jun.2018, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IBM će prikupljati emocije tenisera na Wimbledonu

John McEnroe, poznat po agresivnim ispadima na terenu, bio bi u svom elementu na teniskom turniru u Wimbledonu sljedećeg meseca, gdje će svaka grimasa oduševljenja ili krik iznenađenja biti analizirana od strane vještačke inteligencije (AI) kako bi se sakupili najupečatljiviji dijelovi za video snimke sa mečeva.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

IBM će prikupljati emocije tenisera na Wimbledonu za video snimke

Izvor: NovaEnergija.net, 27.Jun.2018, 11:01

John McEnroe, poznat po agresivnim ispadima na terenu, bio bi u svom elementu na teniskom turniru u Wimbledonu sledećeg meseca, gde će svaka grimasa oduševljenja ili krik iznenađenja biti analizirana od strane veštačke inteligencije (AI) kako bi se sakupili najupečatljiviji delovi za video snimke...

Nastavak na NovaEnergija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.