I Krajinović u četvrtfinalu Pekinga

Izvor: Beta, 03.Okt.2018, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Krajinović u četvrtfinalu Pekinga

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u četvrtfinale turnira u Pekingu, pošto je danas pobedio Španca Felisijana Lopesa sa 7:6, 6:3.Krajinović je do pobede u prvom meču protiv Lopesa stigao posle sat i 43 minuta igre.U prvom setu su obojica tenisera napravila po dva brejka, pa je taj deo igre rešen u taj-brejku koji je pripao Krajinoviću sa 7:5. Lopes je prvi stigao do prednosti u drugom setu, poveo je sa 3:2, ali je srpski teniser potom vezao četiri gema i plasirao se u naredno kolo. Krajinović će u četvrtfinalu igrati protiv pobednika meča u kojem se sastaju Argentinac Huan Martin del Potro i Rus Karen Hačanov.U četvrtfinale turnira u Pekingu ranije danas se plasirao i Dušan Lajović, koji je bio bolji od Bugarina Grigora Dimitrova.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Del Potro ide na završni masters u Londonu

Izvor: MozzartSport.com, 03.Okt.2018

Argentinski teniser Huan Martin Del Potro obezbedio je mesto na završnom ATP turniru sezone zahvaljujući plasmanu u četvrtfinale turnira u Pekingu Del Potro je pobedio Rusa Karena Hačanova sa 6:4, 7:6 i plasirao se u četvrtfinale Pekinga, gde će igrati protiv srpskog tenisera Filipa Krajinovića....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.