I Klajsters nadigrala Jankovićevu

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Okt.2010, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Klajsters nadigrala Jankovićevu

Jelena Janković je zabeležila drugi poraz na završnom WTA turniru u Dohi, pošto je večeras izgubila od četvrte teniserke sveta Kim Klejsters iz Belgije sa 6:2, 6:3.
U meču koji je trajao sat i 15 minuta, Jankovićeva nije uspela da iskoristi dve brejk lopte, dok je Belgijanka iz devet pokušaja, četiri puta oduzela servis osmoj teniserki >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << sveta.

Klajsters je potpuo dominirala u prvom setu, oduzela je servis srpskoj teniserki u prvom i sedmom gemu i za 25 minuta povela u meču. Jankovićeva je u prvom setu osvojila 16 poena, 13 manje od protivnice.
Na početku drugog seta teniserke su osvajale gemove na svoj servis, sve do petog gema, kada je Klajsters napravila brejk i povela sa 3:2. Belgijanka je nakon toga čuvala prednost i lako privela meč kraju.
Jankovićeva sada ima dva poraza, pošto je u prvom kolu izgublila od Vere Zvonarjeve sa 6:3, 6:0. Srpska teniserka će u trećem kolu igrati protiv Viktorije Azarenke.
Zvonarjeva je pobedila Azarenku sa 7:6, 6:4 i ima dve pobede u Beloj grupi.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.