Hurkač ide u polufinale

Izvor: B92, 18.Avg.2023, 20:37

Hurkač ide u polufinale

Poljski teniser Hubert Hurkač plasirao se u polufinale Sinsinatija.

Hubert Hurkač je u prošloj rundi lako savladao Stefanosa Cicipasa, a sada je sa 2-0 u setovima porazio i Popirina.

Poljak je pobedio rezultatom 6:1, 7:6 za sat vremena i 16 minuta igre u Ohaju.

U polufinalu će Hurkač igrati sa boljim iz duela Alkarasa i Pursela koji neće početi pre 21 čas.

Hurkač je u prvom setu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dva puta napravio brejk protiv Alekseja Popirina i tek u pretposlednjem gemu dozvolio Australijancu da se upiše.

Drugi set je bio dosta kompetitivniji pošto u njemu brejkova nije bilo. Posle 6:6 smo otišli u taj-brejk gde je Popirin dozvolio Hurkaču da povede sa 6:1 i činilo se da je sve gotovo, ali...

Popirin se "povampirio" i dobio sledećih šest poena, poveo sa 7:6 i do kraja gema osvojio samo jedan dok je Hurkaču tih 10 gemova bilo dovoljno za trijumf 6:1, 7:6 i plasman u polufinale.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Alkaras preokrenuo protiv Parsela za prolaz u polufinale

Izvor: B92, 18.Avg.2023

Najbolji teniser sveta Karlos Alkaras plasirao se u polufinale Mastersa u Sinsinatiju...Španski teniser je izgubio početni set, ali je na kraju napravio preokret i posle 131 minuta igre pobedio Australijanca Maksa Parsela, 4:6, 6:3, 6:4 u njihovom prvom odmeravanju snaga...Tako je Španac otišao makar...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.