Hristos se rodi, Ana vaskrse

Izvor: Glas javnosti, 08.Jan.2009, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hristos se rodi, Ana vaskrse

Srpska teniserka Ana Ivanović, teže nego što se očekivalo, plasirala u četvrtfinale VTA turnira u Brizbejnu. Peta igračica sveta je posle 158 minuta velike borbe uspela da pobedi Italijanku Robertu Vinči rezultatom 2:1 (6:7, 7:5, 6:1), a protivnik u narednom kolu biće joj Francuskinja Ameli Morezmo. Ana Ivanović je posle meča izjavila da nije očekivala ovako težak meč, napominjući da je sve vreme verovala u sebe.

- Ovo je za mene bio izuzetno težak meč, iako da budem iskrena >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << nisam očekivala ovakav otpor moje protivnice. Sve je vraćala i odlično je mentalno bila spremna za ovaj duel. S druge strane sve vreme sam verovala u sebe, i ova pobeda mnogo će mi značiti na psihološkom planu - rekla je Ivanovićeva.

Jučerašnji duel bolje je krenula Vinčijeva, koja je dobila prvi set, a drugom je pri rezultatu 5:4 imala čak dve meč lopte, ali Ivanovićeva je uspela da skupi snagu i preokrene rezultat. Usledio je brejk naše teniserka, a zatim osvajanje i drugog seta.

Pošto je propustila veliku priliku, Vinčijeva je potpuno psihički pala u trećoj deonici. Ana je pružila svoj najbolji tenis za koji Italijanka nije imala odgovor. Ređali su se brejkovi, Ana je povela sa 5:0, a zatim sebi dozvolila luksuz da izgubi svoj servis za 5:1, ali je odmah nakon toga osvojila sledeći gem za konačnih 6:1.

Jelena maneken IMG

Prva teniserka sveta Jelena Janković, potpisala je ekskluzivni ugovor sa svetski poznatom agencijom IMG, koja je počev od 1. januara zastupa na svetskom novou u oblasti marketinga i menadžmenta. Jankovićeva se, takođe, pridružila i internacionalnoj menadžerskoj firmi za modele IMG Models.

- IMG je globalna kompanija i nije samo lider u tenisu, već i u razonodi, modi i manekenstvu takođe. Veoma sam uzbuđena što sam sada partner sa ovom agencijom i tražim priliku da radim sa njima na kombinaciji zanimljivog tenisa i marketinga - rekla je Jelena Janković, koja je dobila brojne pohvale od svojih novih poslovnih partnera.

Da, ali zato lakse nego sto se ocekivalo, izgubila je od Ameli Morezmo :(

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.