Hokaj skroz pokrio Indijan Vels

Izvor: B92, 03.Nov.2010, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Hokaj" skroz pokrio Indijan Vels

Masters turnir u Indijan Velsu biće prvi teniski turnir koji će imati tehnologiju ponovljenog snimka na svih osam terena.

Pomoćno sredstvo biće uvedeno već od sledeće sezone.

Turnir se igra od sedmog do 20. marta u Kaliforniji i na njemu učestvuju i najbolji teniseri i teniserke na svetu.

Većina teniskih turnira ima „Hokaj" tehnologiju na najviše tri terena, ali nijedan nema na svih osam.

Direktor turnira >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Stiv Sajmon rekao je da veruje da će sistem na svih osam terena napraviti Indijan Vels najpreciznijim turnirom na svetu.

U teniskom vrtu Indijan velsa biće postavljeni i veliki ekrani tako da će gledaoci moći da prate mečeve čak iako se ne nalaze na samim terenima.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tsonga ne igra u Beogradu

Izvor: RTS, 03.Nov.2010

Francuski teniser Žo Vilfred Tsonga zbog povrede kolena neće igrati u finalu Dejvis kupa protiv reprezentacije Srbije od 3. do 5. decembra u Beogradu...Prvi reket Francuske je naveo da će odsustvovati sa terena najmanje šest sedmica, što znači da će propustiti ostatak sezone..."Ne mogu da igram...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.