Henman: Nisam za to da se Mari povuče

Izvor: B92, 23.Feb.2024, 21:35

Henman: Nisam za to da se Mari povuče

Tim Henman, nekada najbolji britanski teniseri i bivši broj četiri na svetu, protiv je toga da se Endi Mari povuče iz profesionalnog tenisa.

Britanac je ove nedelje zaustavljen od 18-godišnjeg Jakuba Menšika na turniru u Dohi.

Endi je prošle godine u Kataru stigao do fina ai s obzirom da je sada ispao u osmini finala, očekuje ga gubitak bodova i dalji pad na ATP listi.

To je uslovilo da mnogi navijači zatraže od njega da se povuče, ali Henman >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije pristalica toga.

"Bilo je poziva od strane nekih da se on povuče, ali ja nisam za to. Biti profesionalni teniser je najlepši posao na svetu. Dok postoji ta glad, dok su tu želja i motivacija da se nastavi sa radom i on uživa u tome, trebalo bi da nastavi. Ima mnogo vremena kada može da se povuče", kaže Henman.

Višestruki polufinalista Vimbldona veruje da će se Mariju trud isplatiti.

"Sa svim što je postigao, uz tri slema u dva olimpijska zlata, bilo bi lako da se zahvali svima i ode u suton. Nagrade na terenu su pobede i on je najfrustriraniji od svih ako ne igra na nivou svojih sposobnosti. On će nastaviti naporno da radi s verom da će rezultati doći. I ja svakako verujem da hoće", zaključio je Henman.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hačanov bez izgubljenog seta do titule u Dohi VIDEO

Izvor: B92, 24.Feb.2024, 19:30

Karen Hačanov je pobednik turnira u Dohi...Ruski teniser je u finalu pobedio 116. igrača sveta, Čeha Jakuba Menšika, 7:6 (12), 6:4...Finalni susret trajao je 110 minuta i Hačanov, 17. na svetskoj listi, stigao je do šeste titule u karijeri i prve ove sezone...Hačanov na putu do trofeja nije izgubio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.