Halep: Vraćam se tenisu na Mastersu u Majamiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 22:42

Halep: Vraćam se tenisu na Mastersu u Majamiju

Sud u Lozani joj je smanjio suspenziju zbog dopinga na devet meseci umesto četiri godine.

Rumunska teniserka Simona Halep objavila je danas da će ponovo zaigrati tenis za deset dana na WTA turniru u Majamiju.

Međunarodna agencija za integritet tenisa suspendovala je Simonu Halep u septembru 2023. na četiri godine zbog kršenja antidoping pravila. Rumunska teniserka je bila optužena za dva doping >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prekršaja. Sud za sportsku arbitražu u Lozani (CAS) umanjio je početkom nedelje suspenziju rumunskoj teniserki na devet meseci.

 - Presrećna sam da mogu da podelim sa vama da ću se za dve nedelje vratiti na WTA tur u Majamiju. Hvala turniru što mi je pružio ovu mogućnost, jedva čekam da se vratim - istakla je Halep na društvenim mrežama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.