Halep: Daleko sam od svog nivoa

Izvor: B92, 08.Avg.2021, 21:18

Halep: Daleko sam od svog nivoa

Simona Halep, rumunska teniserka, govorila je na konferenciji za medije po dolasku u Toronto.

Simona Halep je stigla u Kanadu gde će učestvovati na WTA turniru "National Bank Open" u Torontu, koji se održava od 9. do 15. avgusta.

Ona je govorila na konferenciji za medije, gde je potvrdila da nije u vrhunskoj formi.

"Daleko sam od vrhunske forme, pa i nemam neka velika očekivanja od ovog turnira. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bila sam kod kuće tri meseca i baš sam uživala, ništa mi nije bilo važno osim da se potpuno oporavim. Srećna sam što sam u Torontu. Sviđaju mi se uslovi, imala sam neke sjajne mečeve ovde... Kao da sam kod kuće, prija mi publika, prija mi podloga... Najviše mi prija podrška rumunskih navijača u Kanadi, toga nema svuda", objasnila je Simona Halep.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.