Hačanov se izvinio zbog nesportskog ponašanja

Izvor: B92, 24.Okt.2020, 08:20

Hačanov se izvinio zbog nesportskog ponašanja

Karen Hačanov, 17. teniser sveta, izvinio se putem društvenih mreža što je burno reagovao na turniru u Antverpenu.

Ruski teniser žestoko je oštećen u duelu sa Danijelom Evansom i, kako sam priznaje, nije mogao da obuzda emocije, te se nesportski poneo prema sudiji.

Hačanov nije mogao da veruje da je arbitar napravio grešku u odlučujućim trenucima taj-brejka drugog seta i posle izgubljenog seta šutnuo je sponzorski znak i udario je reketom u stolicu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gde sedi delilac pravde.

"Želeo bih da kažem nekoliko stvari nakon današnjeg meča. Bio je ovo emotivno-komplikovano težak meča... Posle istog sam pričao sa sudijom koji mi se izvinio što je napravio grešku, a ja sam se izvinio što sam onako odreagovao", napisao je Hačanov i dodao:

"Na kraju dana svi smo ljudi i greške se dešavaju. Nisam želeo nikoga da uvredim, samo nisam mogao da iskontrolišem temperament u odlučujućem trenutku, što se na kraju reflektovalo i na meč".

Sudija Adel Nur napravio je veliku grešku, Hačanov se poneo nesportski, a opširnije o svemu čitajte na sledećim linkovima:

* Hačanov divljao posle izgubljenog seta VIDEO

* Prvo "pokrao" Novaka, a onda i Karena – užasna odluka sudije VIDEO

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.