HAČANOV: Morate da igrate dobar šah sa Đokovićem da biste ga pobedili

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 18:55

HAČANOV: Morate da igrate dobar šah sa Đokovićem da biste ga pobedili

Rus samo jednom u devet mečeva slavio protiv srpskog tenisera.

Ruski teniser Karen Hačanov izjavio je danas da će u četvrtfinalu Rolan Garosa imati teškog protivnika, ali je dodao da će napraviti plan kako da pobedi Novaka Đokovića. Ruski teniser je ranije danas izborio četvrtfinale Rolan Garosa, pošto je u Parizu savladao Italijana Lorenca Sonega sa 1:6, 6:4, 7:6 (9:7), 6:1. Đoković i Hačanov su u karijeri odigrali devet mečeva, a ruski teniser je dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samo jedan duel i to 2018. na mastersu u Parizu.

 - Morate da igrate dobar šah sa njim da biste ga pobedili. Pripremiću se sutra, imam dan da napravim analizu, da vidim šta mogu da uradim bolje. Gledaću njegove mečeve, napraviću plan - rekao je Hačanov na konferenciji za medije u Parizu.

On je istakao da je Đoković jedan od najtežih protivnika na ATP turu.

 - Đoković je jedan od najtežih protivnika, ali ne možete da ga otpišete. U isto vreme imam poštovanje za njega, ali sam fokusiran na meč. Videću da li mogu ovog puta da ga pobedim - dodao je Hačanov.

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.