Goran Ivanišević JESTE Đokovićev trener: Kada on zove...

Izvor: Mondo, 30.Jun.2019, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goran Ivanišević JESTE Đokovićev trener: Kada on zove...

Nekadašnji osvajač Vimbldona definitivno se priključio ekipi najboljeg tenisera na svetu.

Kratko je trajala nedoumica oko odgovora na pitanje - otkud Goran Ivanišević na Novakovom treningu?

U razgovoru sa srpskim novinarima u nedelju popodne, legendarni hrvatski teniser potvrdio je da je postao deo tima Novaka Đokovića.

"Neobično >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je sve to, malo nenadan poziv došao je pre nekoliko dana. Malo sam se iznenadio, putovao sam za Švedsku, Nole je hteo da dođem i ranije, ali imao sam 'senior tour' još ranije dogovoren. Došao sam jutros na prvi trening - nažalost, izgleda da ću moći da budem tu samo prve nedelje jer opet imam obaveze. Pokušavam da ih odložim, mada je toliko toga... Ipak, kada te zove jedan Novak Đoković, dosta se toga stavi sa strane", rekao je Ivanišević, a preneo "Sport klub".

On je osvojio Vimbldon 2001. i sada će pomoći Noletu da to uradi peti put u karijeri.

Đokovićev poziv doživeo je kao veliku stvar.

"Velika stvar, to je veliko priznanje za mene kao trenera jer ne bira on bilo koga niti po tome jesi li mu drag ili ne. Ako možeš da pomogneš, izabere te i drago mi je što su odabrali mene i što je Marjan (Vajda) saglasan sa time. Super je bilo na prvom treningu, nadamo se da će ta saradnja potrajati", dodao je Ivanišević.

Novak će prvi meč na Vimbldonu odigrati u petak od 14 časova protiv Filipa Kolšrajbera. Pročitajte izgled žreba i Đokovićev put ka odbrani titule najprestižnijeg turnira na svetu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

FOTO: Legenda tenisa u Novakovom timu- Goran Ivanišević!

Izvor: Mondo, 30.Jun.2019

Nekadašnji osvajač Vimbldona definitivno se priključio ekipi najboljeg tenisera na svetu...Kratko je trajala nedoumica oko odgovora na pitanje - otkud Goran Ivanišević na Novakovom treningu? ..U razgovoru sa srpskim novinarima u nedelju popodne, legendarni hrvatski teniser potvrdio je da je postao...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.