Godine mu ne mogu ništa, Federerov potez turnira! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2018, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godine mu ne mogu ništa, Federerov potez turnira! (video)

Švajcarac pokazuje da i na pragu pete decenije može da fascinira teniski svet svojim maestralnim potezima.

Drugi teniser sveta Rodžer Federer izveo je na meču sa Nikom Kirjosom verovatno najbolji potez u dosadašnjem toku US Opena.

Australijanac grčkog porekla uradio je sve što je bilo u njegovoj moći ali ni fantastično istrčavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na mrežu i slajs dijagonala nisu pomogli protiv svemogućeg Fedexa.

Čovek koji će uskoro zakoračiti u petu deceniju života uspeo je da stigne lopticu na vreme i da je pritom pošalje pored mreže i osvoji poen.

Da se ovako nešto ne viša često svedoči i reakcija Nika Kirjosa na društvenoj mreži Tviter posle meča. Emotikoni koje je Kirjos koristio da opiše Federerov potez govore da se radi o izuzetnoj izvedbi Švajcarca.

😳😳🙈🙈😩😩👀 https://t.co/pYLK29XF5e

— Nicholas Kyrgios (@NickKyrgios) 02. септембар 2018.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.