Genčić: Ne treba nam Ana Ivanović

Izvor: Vesti-online.com, 17.Feb.2011, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Genčić: Ne treba nam Ana Ivanović

Teniski trener Jelena Genčić oštro je kritikovala Anu Ivanović, koja je odlučila da radi bez trenera, što će joj se po mišljenju Genčićeve, "obiti o glavu".

"Ona smatra da joj trener nije potreban. Ako tako misli, alal vera. Zato će da prođe na svakom turniru, tako fantastično kao u Dubaiju. Toliko sam branila Anu i verovala da može da se vrati na pravi put, ali odustajem.

Ima toliko talenatovanih igračica i treba svu pažnju da posvetimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << njima", rezignirana je Genčić.

Višestruka teniska šampionka kaže i da joj se ne dopada ideja o povratku Ivanovićeve u Fed kup reprezentaciju naše zemlje.

"Ne treba dići ruke ni od koga, ali ima dece koja igraju fantastičan tenis. Sada u reprezentaciji imamo Bojanu i Krunićevu. Ne bih mešala zvezde sa njima, jer su one željne igre i pobeda. Ova deca neguju ekipni duh, a to je ono što je važno u ovom takmičenju", dodala je Genčić, a prenele "Večernje novosti".

Na kraju, iznela je i svoje mišljenje o Aninom eventualnom povratku u svetski vrh.

"Toliko sam pričala o njoj i sada više ništa ne očekujem od Ane, jer ako ona ne misli da može da se vrati, zašto bismo mi. Ako jedan Federer ne može bez trenera, ko je Ana da može", zaključila je Jelena Genčić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.