Gaske zbog leđa propušta Majami

Izvor: B92, 18.Mar.2015, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gaske zbog leđa propušta Majami

Francuski teniser Rišar Gaske, koji je predao meč u drugom kolu Indijan Velsa, propustiće Masters u Majamiju, koji počinje sledeće nedelje.

Gaske ima problema sa hroničnom povredom leđa i zbog toga je odlučio da pravo iz Kalifornije otputuje u Pariz na detaljne preglede.

22. nosilac na prvom Mastersu sezone je bio slobodan u prvom kolu, a zbog bolova u leđima je predao meč drugog Nemci Mihaelu Bereru u trećem setu.

Na početku trećeg >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << seta, bol se vratio, kao da mi je neko zario nož u leđa. Moraću da primim injekciju i da nastavim da radim sa fizioterapeutim dva ili tri sata dnevno“, rekao je Gaske.

Gaske je zbog istog problema završio učešće na turniru u Dubaiju, ali želi da se vrati na teren u Monte Karlu.

Osećao sam jak bol u Dubaiju i to me brine, neću da lažem. Operacija nije potrebna, samo mnogo rada sa fizioterapeutima“, naglasio je Gaske.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.