Izvor: Piplmetar.rs, 17.Feb.2024, 16:30

Furiozni preokret Đerea protiv Čilića! Još korak do duela sa Alkarazom!

U prvom kolu turnira u Buenos Ajresu, Laslo Đere je večeras posle preokreta savladao hrvatskog veterana Marina Čilića sa 2:1, po setovima 4:6, 6:3 i 6:0, posle skoro dva sata igre.
Jedan brejk na kraju prvog seta bio je dovoljan Čiliću da dobije taj deo igre, ali je ostatak meča protekao u znaku našeg tenisera.
Najpre je u drugom setu dva puta oduzeo servis rivalu, u petom i devetom gemu, a potom mu u trećem nije prepustio niti jedan gem.
Đere će u narednom kolu >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << igrati protiv boljeg iz meča Andrea Vavasori – Tijago Sejbot Vild, a ako savlada i tu prepreku, onda bi u četvrtfinalu mogao na megdan prvom nosiocu, španskom teniseru Karlosu Alkarazu.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.