Fric: Novak je Novak

Izvor: B92, 05.Sep.2023, 23:41

Fric: Novak je Novak

Američki teniser Tejlor Fric kaže da nije bio na svom nivou u meču protiv Novaka Đokovića.

Domaći igrač je poražen u četvrtfinalu US opena sa 6:1, 6:4, 6:4, posle 155 minuta igre.

Fric je doživeo i osmi poraz u isto toliko mečeva protiv srpskog tenisera.

"Morao sam mnogo bolje na svom servisu. Morao sam da serviram bolje i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ne gubim toliko lakih poena. Što se tiče povratka, osećam da ne mogu da tražim više od ovoga. Po strani prvi set, ali u drugom i trećem setu sam bio u igri u više gemova u kojima sam riternirao. Pravio sam brejkove u oba seta. Kolike su šanse da se napravi više od jednog brejka... Ne mogu da tražim više od ovoga. Da sam servirao onako kako umem, meč bi bio neizvesniji. Očigledno, Novak je Novak, učiniće da servirate lošije. Protiv njega bih morao da serviram bar za 50 odsto bolje i da bolje pogađam udarce", rekao je Fric i dodao:

"Imao sam šanse u trećem setu, odigrao neke dobre poene, imao šanse za brejk. Držao sam se. Nisam iskoristio svoje šanse. On je podizao nivo igre u tim poenima, povećavao nivo, bio solidan. A ja nisam bio dovoljno dobar u tim poenima".

Novak će u polufinalu igrati sa boljim iz meča Frensis Tijafo – Ben Šelton.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đoković poznatim hitom američkog benda oduševio publiku u Njujorku

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Sep.2023, 12:45

Tejlor Fric nije uspeo da iznenadi Novaka Đokovića u četvrtfinalu US Opena. Osim solidnog otpora u poslednjem trećem setu Amerikanac je bio nemoćan većim tokom meča, pa je i osmi put izgubio od srpskog asa. Posle duela Nole je pričao o detinjstvu, navijačima, o tome kako će se opustiti nakon...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.