Francuskinja besna na publiku: Grupa idiota

Izvor: B92, 29.Maj.2022, 10:50

Francuskinja besna na publiku: Grupa idiota

Francuska teniserka Aliz Korne nije mogla da nastavi takmičenje u subotu na Rolan Garosu.

Ona je pri rezultatu 6:0, 3:0 za Kineskinju Ćiinven Ženg morala da preda meč zbog povrede.

Ništa ne bi bilo neobično da joj grupa domaćin navijača na stadionu "Filip Šatrije", nije zviždala zbog toga, a to je Aliz jako povredilo.

"Ono što me zapanjuje je da mi je grupa navijača zviždala kada sam izlazila sa terena. A to sam uradila jer sam imala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jake bolove. Ponekad me francuska publika iznenađuje i to nimalo prijatno", rekla je Korne koja je imala umotanu levu butinu.

U prethodnom kolu, publika je bola uz nju, pogurali su je ka pobedi protiv šampionke iz 2017. Jelene Ostapenko.

"Ovo sada me boli više od povrede. Nije korektno, a kada je tako, onda vas zaboli. Znam da je većina tužna zbog mene i da razumeju šta se dogodilo, ali se zbog grupe idiota osećam zaista, zaista loše".

Otkrila je da se povredila u trećem setu meča sa Ostapenko.

"Uradili smo snimak koji je pokazao naprsnuće, popričično, tako da sam znala da će biti teško da igram. Oslučila sam da izađem i pokušam. Uvek se trudim, ali možda je bilo bolje da ne igram, da ne rizikujem da se stvari pogoršaju", zaključila je Korne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.