Francuska teniserka oduševila na Rolan Garosu: Hram Svetog Save i srpska trobojka FOTO

Izvor: B92, 29.Maj.2023, 17:08

Francuska teniserka oduševila na Rolan Garosu: Hram Svetog Save i srpska trobojka FOTO

Francuska teniserka srpskog porekla Kristina Mladenović oduševila je sve ljubitelje tog sporta u Srbiji.

Ona je prilikom jedne promocije pokazala patike u kojima je nastupila na Rolan Garosu, a na njima se nalaze dve prepoznatljive građevine iz Srbije i Francuske.

Pored francuske trobojke i Ajfelovog tornja na jednoj, Mladenovićeva je odlučila da na drugoj bude srpska zastava zajedno sa Hramom Svetog Save.

Međutim, nisu joj donele sreću >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jer je eliminisana već u prvom kolu od Kajle Dej iz SAD-a.

Kristina je izgubila sa 7:5, 6:1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Francuska teniserka srpskog porekla oduševila: Na patikama naslikala Hram Svetog Save i našu trobojku

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 30.Maj.2023, 10:04

Kristina Mladenović nastupila je u “modifikovanim” patikama na Rolan Garosu Francuska teniserka koja vuče korene iz naše zemlje, Kristina Mladenović oduševila je javnost nakon što je objavila specijalne tenisice u kojima nastupa na tekućem Rolan Garosu. Naime, Mladenovićeva je prilikom...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.