Izvor: RTS, 15.Apr.2021, 17:09

Fonjini nadigrao Krajinovića u Monte Karlu

Italijanski teniser Fabio Fonjini savladao je Filipa Krajinovića sa 2:0 (6:2,7:6/7:1/) u borbi za četvrtfinale turnira u Monte Karlu.
Srpski teniser Filip Krajinović koji je trenutno 37. igrač na svetskoj listi nije uspeo da pruži veći otpor znatno bolje plasiranom Italijanu koji je izborio plasman u četvrtfinale.

Filip je dobro ušao u meč i već na startu načinio brejk >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na prvom servis gemu suparnika, ali je potom dozvolio nekoliko ribrejkova posle kojih je Fonjini ubedljivo dobio prvi set.
U nastavku Krajinović se vratio u meč, osvojio brejk i vodio do samog finiša kada Fonjini uspeva ribrejkom da meč uvede u neizvesnu završnicu koja je rešena taj brejkom.
Srpski teniser u finišu nije zadržao koncentraciju a Fonjini je sa ubedljivih 7:1 u taj brejku došao do konačne pobede i plasmana u četvrtfinale na turniru u Monte Karlu. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.